Tottenhamin Danny Rose avautui rasismin vaikutuksista – ”En malta odottaa, että urani loppuu”

Rasismi on valitettavasti yleistynyt jalkapalloilevassa maailmassa viime aikoina. 

Erityisesti Englannin maajoukkueen pelaajat, kuten Raheem Sterling ovat ottaneet vahvasti kantaa rasismiin esimerkiksi tuuletuksilla. Harry Kane, Englannin kapteeni, kertoi myös, että jos joukkue kärsii vielä rasismista, aikoo kapteeni marssittaa joukkueensa ulos kentältä.

Nyt Englannin maajoukkuepelaaja Danny Rose avautui isosti rasismin vaikutuksesta häneen.

–  Olen saanut tarpeekseni. Ajattelen, että minulla on noin viisi tai kuusi vuotta uraa jäljellä, tällä hetkellä en malta odottaa, että urani on ohi. Asioille ei tehdä mitään, haluan vain päästä pois tästä maailmasta, Rose täräytti haastattelussa.

Voimakkaita sanoja. Toivottavasti kunigaslajin ikävät seikat saadaan kytkettyä kokonaan pois tiukemmilla rangaistuksilla seuraavien vuosien aikana.

Kuva: Dokshin Vlad / Shutterstock.com