Man Cityn Kevin De Bruyne avautui suhteestaan José Mourinhoon – ”Puhuin hänelle vain kahdesti”

Manchester Cityn Kevin De Bruynesta on tullut viime vuosina yksi maailman parhaista pelaajista. 

Uskomattoman potkutekniikan omaava De Bruyne on yhdessä esimerkiksi Mo Salahin ja Romelu Lukakun kanssa osa niitä pelaajia, jotka ovat olleet uransa alkuvaiheessa José Mourinhon valmennettavana, mutta eivät ole jatkaneen portugalilaisen alaisena.

De Bruyne pelasi Chelseassa samaan aikaan kuin Mourinho oli joukkueen valmentaja. Belgialainen ei kuitenkaan saanut mahdollisuuksia joukkueessa, joten tähden tie vei Lontoosta Wolfsburgiin.

– Puhuin hänelle koko aikana vain kaksi kertaa. Muistan, kun hän kerran kutsui minut hänen toimistoonsa. Hänellä on oli joitakin papereita hänen edessään ja hän sanoi ”Yksi maali, nolla syöttöä ja kymmenen riistoa”. Sitten hän alkoi luetella muiden pelaajien tilastoja, jotka olivat korkeimmat kuin minun. Hän odotti minun sanovan jotain, joten sanoin, että osa näistä pelaajista on pelannut 15-20 ottelua, minä vain kolme. Se oli todella outoa, sillon tunsin, että seura ei halunnut minua tänne, joten pyysin että hän vain myisi minut eteenpäin, De Bruyne kertoi.

José Mourinho on saanut runsaasti kritiikkiä uransa aikana pelaajien kohtelusta. De Bruynen tarinan mukaan ”The special one ei hoitanut tätäkään tilannetta kovinkaan esimerkillisesti.

Kuva: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com