Tottenhamin Moussa Sissokon uskomaton tarina – ei tiennyt aluksi Tottenhamin menneen jatkoon!

Tottenhamin ja Manchester Cityn eilisestä ottelusta ei draamaa puuttunut. 

Manchester City näytti jo tehneen ihmeen, kun Raheem Sterling vei joukkonsa 5-4 -johtoon yhteismaaleissa 93. minuutilla. Maali kuitenkin tarkistettiin videolta ja tilanteesta tuomittiin lopulta paitsio, joten Tottenham eteni semifinaaleihin vierasmaalien turvin.

Yhdelle Tottenhamin pelaajalle ottelu oli varmasti dramaattisempi, kuin kenellekään muulle. Moussa Sissoko joutui jättämään kentän ottelun avausjaksolla loukkaantumisen vuoksi, ja ranskalainen joutui istumaan lopun ottelusta penkillä.

Kun fyysinen keskikenttäpeluri näki Sterlingin laukauksen painuvan verkkoon, huima tapahtumasarja sai alkunsa.

– Kun maali tuli, olin niin raivoissani, että kävelin välittömästi koppiin pettyneenä. Olin yksin, kukaan ei tullut mukanani. Pääni sisällä olimme ulkona jatkosta, kunnes eräs valmennusryhmän jäsen tuli kertomaan, että maali hylättiin ja me olemme jatkossa! Unohdin vammani välittömästi ja juoksin juhlimaan muiden kanssa tätä uskomatonta tapahtumaa, Sissoko kertasi iltaansa L’Equipelle.

Jalkapallosta ei draamaa puutu! Tottenhamin ja Cityn välinen ottelu jää ikuisesti mieleen yhtenä ikimuistoisimmista otteluista Mestarien liigassa.

Kuva: CosminIftode / Shutterstock.com