Brendan Rodgers antoi Citylle varoituksen – ”Jos he eivät pelaa vastaprässiä, hän satuttaa sinua!”

Manchester City on tänään lähes pakkovoiton edessä, kun se kohtaa illan ottelussa Leicester Cityn. 

Etihad Stadiumilla pelattava maanantai-illan kamppailu on merkittävä. City taistelee mestaruudesta, Leicester voisi voitolla nousta vielä mukaan taisteluun paikoista Eurooppa-liigassa, mikäli se onnistuisi voittamaan myös kauden viimeisen ottelunsa.

Leicesterin valmentajaksi kesken kauden hypännyt Brendan Rodgers kertoi, että hänen joukkonsa, ja erityisesti Jamie Vardy, pystyvät kyllä haavoittamaan Cityä.

– Hän (Vardy) pelottaa jokaista vastustajaa. Jos et pelaa häntä vastaan vastaprässiä, ja on tilaa antaa se yksi syöttö linjan taakse, hän rankaisee sinua isosti. Hänellä on todella paljon taitoa, Rodgers ylisti tähteään, joka on ampunut tällä kaudella jo 18 maalia Valioliigassa.

Manchester City – Leicester City, tänään Suomen aikaa kello 22.00.

Kuva: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com