José Mourinho toivoo Jürgen Kloppin voittoa Mestarien liigan finaalissa – ”Ansaitsee sen”

José Mourinho on toiminut jalkapalloasiantuntijana sen jälkeen, kun portugalilainen sai lähtöpassit Manchester Unitedista. 

Eilen Mourinho sai todistaa televisiossa uskomatonta tapahtumaa, kun Liverpool nousi Barcelonaa vastaan kaikkia odotuksia vasten 4-0 -voittoon kotonaan Anfieldillä. Näin ollen Liverpool matkaa toiseen perättäiseensä Mestarien liigan finaaliin.

Mourinho ylisti ottelun jälkeen Liverpoolin valmentajaa Jürgen Kloppia.

– Tälle ilmiölle on olemassa sana ja se on Jürgen. Heillä oli riskinä, että mahtava kausi päättyisi ilman pokaaleita, mutta nyt heillä on mahdollisuus päättää kausi Euroopan mestareina. Tämä koko ottelu oli heijastus hänen persoonastaan ja siitä upeasta työstä, mitä hän on tehnyt Liverpoolissa. Hän ansaitsee voittaa Mestarien liigan, Mourinho kertoi ottelun jälkeen.

Liverpoolin finaalivastustaja selviää tänään, kun Ajax ja Tottenham lyövät yhteen Amsterdam Arenalla Hollannissa.

Kuva: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com