Eden Hazardin unelmasiirto uhan alla – pelkää joutuvansa jäämään Lontooseen!

Eden Hazardia on lähes koko miehen pitkän uran ajan viety useisiin Euroopan huippuseuroihin, mutta Real Madrid on aina vaikuttanut olevan belgialaisen ykköstoive. 

Nyt näyttäisi olevan enää vain ajan kysymys milloin Hazardin siirto Madridiin julkistetaan. Aikaisemmin on liikkunut raportteja, että Los Blancos aikoo odottaa Eurooppa-liigan finaalin jälkeisiä päiviä, uusimmat huhut laittavat koko siirtosaagaan täysin uusia käänteitä.

Brittilehdet ovat tänään huomioineet, että Chelsean saatua siirtokiellon se voisi kieltää tähteään lähtemästä, koska se ei pystyisi hankkimaan korvaajaa. Chelsea tiedostaa, että jos Hazard jää seuraan vielä vuodeksi, menettää se pelaajansa ilmaiseksi. Lontoolaisseura kuitenkin siitä huolimatta harkitsee tätäkin vaihtoehtoa.

Missä Hazardin kausi alkaa. Madridissa vai Lontoossa?

Kuva: CosminIftode / Shutterstock.com