Kylian Mbappe pudotti valtavan siirtopommin – ”Toivon saavuttavani asioita, ehkä uuden projektin kanssa”

Kylian Mbappe on noussut nuoren uransa aikana maailman parhaimpien pelaajien joukkoon. 

20-vuotias supertähti valittiin tällä kaudella Ranskan Ligue 1:en vuoden pelaajaksi, eikä syyttä. Mbappe tulitti 32 maalia 28 otteluun, enemmän kuin kukaan muu sarjassa. Vertailun vuoksi, liigan maalipörssin kakkosella, Nicolas Pepellä oli 22 täysosumaa.

Mbappen siirrosta pois PSG:stä on puhuttu, koska nuoren ranskalaisen on aina tiedetty ihailevan esimerkiksi Cristiano Ronaldoa sekä Real Madridia. Kesällä PSG saa oikeasti pelätä supertähtensä tulevaisuuden puolesta, sillä Mbappen puhe vuoden pelaajaksi valitsemisen jälkeen herätti kysymysmerkkejä useiden kasvoilla.

– Olen löytänyt paljon asioita täällä, mutta koen, että tarvitsennyt ehkä hieman enemmän vastuuta. Toivon saavuttavani ne PSG:n kanssa, tai sitten jossain muualla, ehkä uuden projektin kanssa, Mbappe täräytti palkintogaalassa.

Kyseessä tuskin oli vahingossa möläytetty lipsautus, vaan Mbappe oli todennäköisesti miettinyt sanojaan ja sitä reaktiota, mitä puheet saavat aikaan mediassa. Siirtyykö Mbappe tänä kesänä Pariisista? Tilannetta kannattaa tarkkailla.

Kuva: Vlad1988 / Shutterstock.com